WELKOM BIJ STRIPWINKEL BEO
logo van Beo


HyperLink   HyperLink   HyperLink  
Skip Navigation Links.
 
 
HyperLink
 

KOOPJE VAN VANDAAG

Elke week bieden we u een item uit onze grote promotie aanbod aan een zeer scherpe prijs te koop. Deze item kan u rechtstreeks bestellen zonder u in te schrijven. U naam, voornaam, e-mail adres is voldoende om te reserveren. We kunnen de bestelling apart houden in de winkel of met de Post opsturen. Elke week  een andere aanbieding. Af en toe naar de website surfen is dus de boodschap.

ZONDAG 27 MEI 2018

of zolang de voorraad sterkt !

5 exemplaren

Reeks: DE TIEN GEBODEN
Titel: 10x HARD COVER
Prijs: 125,00 EUR
Norm. prijs: 159,95 EUR
Cover: HARD COVER
Druk: EERSTE DRUK
Nummer: 1
Uitgeverij: GLENAT

 

Naam: *
   
Voornaam *
   
E-mail *
   
Bestelling *  
   
Bericht:
   
 
 
   

SAMENVATTING:

De tien geboden

De tien delen van de reeks De tien geboden nu compleet aankopen.

 

 

 

652. De Arabische veroveringen hebben uiteenlopende volken zoals de Egyptenaren, de Perzen, de Syriërs, de Libanezen en de Afghanen onder dezelfde banier geschaard. Het enige dat hen verbindt, is hun godsdienst. Een godsdienst die de profeet Mohammed voornamelijk in mondelinge vorm heeft doorgegeven. Twintig jaar na zijn dood lopen de meningsverschillen hoog op en bedreigen ze zowel de eensgezindheid van het rijk als de geloofwaardigheid van de Islam. Om dat gevaar te bestrijden heeft Kalief Uthmän enkele gelovigen opdracht gegeven de betrouwbaarste getuigenissen op schrift te stellen en ze op te nemen in een definitieve, onbetwistbare versie van de Koran. Eén van die verzamelaars is Tayeb Abou Tayed. Hij meent zijn taak tot een goed einde gebracht te hebben, maar dan ontmoet hij Mahdjubah, de dochter van een vermoorde metgezel van de profeet. Ze zet hem op het spoor van een onbekende soera met Tien Geboden, die Mohammed zelf op het schouderblad van een dromedaris zou hebben gekalligrafeerd. Maar die voorschriften die verdraagzaamheid prediken, botsen met zo veel belangen dat Tayeb en zijn beschermelinge in de grootste problemen komen. De verzamelaar komt al weldra voor een gruwelijke keuze te staan: zijn leven verliezen ... of zijn ziel.

 

 

Verzenkdosten: 5.00 EUR voor België en 10.00 EUR voor NL / EU

Opgelet ! Deze lot strips kan enkel via deze weg besteld worden of via e-mail.

Bestel nu online via koopje van de week of stuur een e-mail: beostripwinkel@skynet.be

 

   

 

 

       
       
       

 

Welkom bij Beo

Alle afbeeldingen zijn en blijven eigendom van de onderscheiden auteurs en uitgeverijen. Publicatie op de site is uitsluitend bedoeld als promotie voor het Belgische stripverhaal.Op het eerste verzoek van de auteurs of de uitgeverijen zullen de afbeeldingen verwijderd worden. De winkel is geopend van Dinsdag tot en met Zaterdag van 10 tot 18.30 en  Zondag van 10 tot 14 uur Maandag gesloten.

STRIPWINKEL BEO Oude vaartplaats 16 2000 ANTWERPEN BELGIE Tel | 03/233 25 36 Fax | 03/231 29 78 e-mail: beostripwinkel@skynet.be